Energisnåla hus

Vi bygger energieffektivt


Wadköpings Hus är noga med att värna om miljön och detta gör vi genom att erbjuda marknadens bästa huskonstruktioner. Vi har lagt ner mycket resurser för att skapa ett klimatskal som uppfyller dagens och morgondagens energikrav. Alla hus som tillverkas ritas och planeras av ledande arkitekter och konstruktörer. Våra effektiva processer är genomtänkta från tillverkningen i fabrik till färdigställandet på köparens tomt. I vår fabrik tillverkas alla byggelement inomhus, utan påverkan av väder och vind, med en modern teknik som ger bästa möjliga precision och passform. Vi har skapat ett smart monteringssystem där byggsatserna är numrerade och resulterar i en snabb montering på byggplatsen vid leverans. Oftast är huset under tak redan efter ett par timmar och byggs enligt vår nollfelsvision.

 

Hus med utmärkta egenskaper

Våra hus har även en fantastisk ljudmiljö tack vare extra tjock yttervägg (4383mm), isolering i installationsvägg, mellanbjälklag med isolering, innerdörrkarm med tätningslist och massiva innerdörrar.

Förutom vårt energisnåla klimatskal säkerställer vi att huset är tätt och välisolerat genom olika kontroller, har energisnåla hushållsmaskiner och installerar effektiva och marknadsledande uppvärmningssystem. I våra färdiga hus är det viktigt att köparen får en smart lösning som håller nere elräkningen och bidrar förbättring till miljön.