Allt började för 11 år sedan, med ett litet byggbolag som allt eftersom vuxit upp och blivit en storskalig leverantör som skapat hundratals hus. Var och en av dessa projekt har gett oss stora kunskaper och erfarenheter som vi ständigt förädlar och ger tillbaka i vår produkt. Vi arbetar med både privatpersoner och företag för att omvandla en idé till ett drömhus.

Din trygga och flexibla husleverantör!

Hos oss finner du en stark kompetens med allt från säljare, arkitekter, konstruktörer, arbetsledare samt övriga funktioner som behövs för att garantera kvalitén i vår produktion och process.

Ett mål vi har är att ständigt arbeta med effektivisering för att hela tiden förbättra våra flöden och leveranser gentemot våra kunder. Vi använder rationella tillverkningsprocesser, klimatsmarta transporter, inköp utan mellanhänder och kan på så vis lyckas hålla lägre priser utan att göra avkall på varken kvalité eller byggtid. Vi bygger energismarta hus med vårt klimatskal i framkant, tillsammans med kvalitativa produktval och smarta lösningar.

Framgång genom en öppen och levande dialog

För att lyckas skapa det hem som kunden önskar applicerar vi alltid en öppen och levande dialog som grund för att nå maximal framgång. Vi erbjuder alltid totalentreprenad, den smidigaste och tryggaste formen att bygga hus. Det innebär att allt regleras i ett kontrakt som i slutändan resulterar i att vi hanterar allt gällande bygget – Vi ansvarar för byggnationen och levererar ett inflyttningsklart hus. Som kund är du med i hela processen och får en personlig kontakt som finns vid er sida under hela byggtiden.

Wadköpings Hus ska vara det självklara valet för de som funderar på att bygga hus

Wadköpings Hus har en flexibilitet som innebär att inga idéer eller projekt möts med svårigheter – Vi kan lösa det mesta och har idag husväggar i trä som grundproduktion, men kan även bygga betong och murblock. När du bygger med Wadköpings Hus får du ett unikt hem byggt med omtanke. Hör av dig till någon av våra säljare och låt dig inspireras av det vi kan erbjuda!