VD har ordet

Vi bygger med omtanke

När familjen beslutar sig för att bygga det efterlängtade drömhuset är det mycket som behöver tänkas igenom för att fatta rätt beslut kring olika val. Wadköpings Hus har under 15 år konstruerat hem för husköpare i klassiska och moderna stilar, med produkter och material av bästa kvalité. Våra nyckelfärdiga hus säljs via ett kontrakt vilket innebär att vi tar hela ansvaret för processen och produkten. Vår ambition är att det ska vara enkelt och tydligt att bygga sitt personliga hem, oavsett om man vill överlämna bygget till oss eller hantera delar av det själv.

Förverkliga ditt drömhus

För oss på Wadköping Hus är det viktigt att skapa en byggplan där alla parter känner sig nöjda. Att bygga hus ska vara en spännande resa där varje möte leder ett steg närmare det nya hemmet. Alla har vi olika önskemål och drömmar – Vi ser till att ditt drömhus blir förverkligat med hjälp av våra duktiga arkitekter. Ingen ritning eller idé är omöjlig, vi hittar lösningar för allt.

När ni bygger hus med oss får ni tillgång till en erfaren och flexibel småhusleverantör som alltid försöker tillgodose era önskemål och skapa trygghet genom hela resan. Hämta gärna inspiration och idéer från vår hemsida eller katalog och gör som flera hundra familjer gjort genom åren – låt oss bygga ditt drömhus!

Välkommen att kontakta oss för ett möte!

Kimmo Pauna, VD WadköpingHus